Soli Deo Gloria geeft nieuwjaarsconcert in Weense sferen

A.s. zaterdag 7 januari 2017 organiseert Chr. Muziekvereniging Soli Deo Gloria, i.s.m. Landvast,  het traditionele Alblasserdamse nieuwjaarsconcert.

Concert

Vanaf 15.30uur is iedereen van harte uitgenodigd om elkaar onder het genot van een door de vereniging aangeboden “warme chocolademelk” elkaar in een ongedwongen en gezellige sfeer te ontmoeten. Vanaf 16.00uur vullen de klanken van het fanfare orkest van Soli Deo Gloria o.l.v. dirigent Jurgen Nab de grote zaal van Landvast. Er wordt een overbekend programma gebracht zoals men dat ook wel kent van het  nieuwjaarsconcert  van de Wiener Philharmoniker op nieuwjaarsdag.

Dansen

Dit jaar is het thema “dans”.
Naast de bekende Hongaarse dansen van Joh. Brahms staan ook de Slavische dansen van Dvorak op het programma. Als uitstapje binnen het thema zet de fanfare “A Tribute to Astor Piazolla op de lessenaar.
Ook zal er medewerking zijn van de leerlingen van opleidingsorkest Solide, zij treden deze middag samen met het fanfareorkest op.

Gezellige middag voor alle leeftijden

Het concert duurt een uurtje en is daarmee ook uitermate geschikt om kinderen kennis te laten maken met deze muziek. Voorafgaan en na afloop van het concert verkoop Landvast een erwtensoep en broodje unox.
Een complete middag uit!

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" onderaan de pagina dan bent u akkoord met deze instellingen. Kijk voor meer informatie bij onze privacyverklaring.

Sluiten