Slagwerk spektakel in Alblasserdam

Chr. muziekvereniging Alblasserdam

Slagwerk spektakel in Alblasserdam

Op zaterdag 25 november organiseert Christelijke muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam een uitwisselingsconcert tussen slagwerkgroep EMS uit Hardinxveld – Giessendam en de Melody Percussion Band van Soli.

MPB

MPB tijdens ONSK 2017

De Melody Percussion Band van Soli Deo Gloria is een toonaangevend slagwerkgezelschap wat onder leiding van dirigent Theo Vet flink aan de weg timmert. Na meerdere gewaardeerde optredens op diverse landelijke festivals is het nu weer tijd om ook te concerteren voor het thuispubliek in Alblasserdam. Op het programma staan o.a. Preys and Predators,wat afgelopen voorjaar tijdens het ONSK gespeeld is, en het zeer uitdagende Spanish Suite.

SOLID

SoliD olv Bert Slingerland

Ook jeugd-slagwerk-groep SoliD zal een optreden verzorgen op dit concert. De formatie bestaat uit ca 15 jonge muzikanten die onder leiding van Bert Slingerland de fijne kneepjes van het samenspel leren. Door hun enthousiasme en fanatieke spel kunnen de leden van SoliD rekenen op het enthousiasme van het publiek. Als de MPB en SoliD een gezamenlijke formatie vormen zijn meer dan 30 slagwerkers tegelijkertijd in actie en is spektakel gegarandeerd.

EMS

Slagwerkgroep EMS

De drumband van EMS bestaat uit een groep slagwerkers die met veel plezier met elkaar muziek maakt. De drumband is zeer actief op verschillende gebieden. Binnen en buiten de gemeente Hardinxveld-Giessendam zijn ze te zien tijdens avondvierdaagse intochten. Daarnaast zijn ze zich verder aan het ontwikkelen als een echte slagwerkgroep die mooie concerten geeft. Ook werken ze hard aan het verhogen van de muzikale kwaliteit door het deelnemen aan concoursen of festivals.

Van harte welkom
Publiek is van harte welkom op dit uitwisselingsconcert.
Toegang is gratis.
Aanvang 20.00uur in Landvast, Haven 4 in Alblasserdam