Nieuwjaarsconcert fanfareorkest

Chr. muziekvereniging Alblasserdam

Nieuwjaarsconcert fanfareorkest

Op zaterdag 6 januari 2018 organiseert Soli het traditionele Alblasserdamse nieuwjaarsconcert.

Concert
Vanaf 15.15uur is iedereen van harte uitgenodigd om elkaar onder het genot van een door de vereniging aangeboden drankje elkaar in een ongedwongen en gezellige sfeer te ontmoeten.

Vanaf 15.30uur vullen de klanken van het fanfare orkest van Soli Deo Gloria o.l.v. dirigent Jurgen Nab de grote zaal van Landvast. Er wordt een overbekend programma gebracht zoals men dat ook wel kent van het nieuwjaarsconcert van de Wiener Philharmoniker op nieuwjaardag.

Programma
Op het programma staan overbekende titels zoals: An der schönen blauen Donau en de Kaiser Walzer van componist Johann Strauss. Het orkest blijft in Weense sferen met muziek uit de bekende musical “Elizabeth”. Samen met de leerlingen van opleidingsorkest Solide wordt de Suite Symetrique uitgevoerd. Het orkest besluit het concert met de polka Prager Gassen van Jaroslav Zeman.

Gezellige middag voor alle leeftijden
Het concert duurt een klein uurtje en is daarmee ook uitermate geschikt om kinderen kennis te laten maken met deze muziek.

Tags: , ,