Opleidingsorkest Solide schittert op ToBe HaFaBra festival

Chr. muziekvereniging Alblasserdam

Opleidingsorkest Solide schittert op ToBe HaFaBra festival

Opleidingsorkest Solide heeft zaterdag 3 februari deelgenomen aan het HaFaBra festival van ToBe.

Het cultuurcentrum uit Dordrecht had jeugd/opleidingsorkesten uitgenodigd om op te treden in het Dordtse energiehuis. Een vakkundige jury was aanwezig om de optredens te beoordelen.

Solide staat sinds een half jaar onder leiding van dirigent Ivo Kouwenhoven. Ivo liet diverse leden van het orkest solistisch optreden. Dit werd ook door de beide juryleden zeer gewaardeerd. In het juryrapport van Frank Hendriks en Rob Balfoort prezen zij het orkest om de lekker enthousiaste solo’s en de fraaie bezetting.

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" onderaan de pagina dan bent u akkoord met deze instellingen. Kijk voor meer informatie bij onze privacyverklaring.

Sluiten