Lenteconcert Fanfareorkest en Melody Percussion Band

Chr. muziekvereniging Alblasserdam

Lenteconcert Fanfareorkest en Melody Percussion Band

Soli organiseert op zaterdag 24 maart het jaarlijkse “lenteconcert” in cultureel centrum Landvast Alblasserdam.
Het concert vangt aan om 20.00 uur en de entree bedraagt €5,00 voor volwassenen en €3,50 voor kinderen beneden 12 jaar.
Tijdens dit concert zullen het fanfare orkest o.l.v. dirigent Jurgen Nab en de Melody Percussion Band (MPB) o.l.v. Theo Vet optreden.

Kaarten worden verkocht aan de zaal, het concert wordt gehouden in zaal “Royaal”.

Programma
De fanfare brengt onder leiding van dirigent Jurgen Nap een afwisselend programma waarin naast klassiek repertoire zoals Donec Iterum Conveniant van Anton Weeren ook ruimte is voor muziek uit de musical “The woman in White” van Andrew Lloyd Webber. Purcell variations van Kenneth Downie maken de muzikale uitvoering die zich kenmerkt door verschillende muziekstijlen compleet.

Fanfareorkest olv Jurgen Nab

Melody Percussion Band
Een geheel andere sound kan het publiek horen van de Melody Percussion Band. Dit onderdeel van de vereniging bestaat uit bespelers van een groot scala aan melodische en ongestemde slagwerkinstrumenten. Zij bespelen hun indrukwekkend instrumentarium onder leiding van dirigent Theo Vet.

Melody Percussion band olv Theo Vet

Youth in concert
De opleidingsorkesten van de vereniging treden ’s middags op tijdens hun eigen “youth in concert”. Dit concert start om 14.30uur in Landvast en is vrij toegankelijk. Tijdens youth in concert spelen de leerlingen individueel en in gezamenlijk verband in opleidingsorkest Solide onder leiding van Ivo Kouwenhoven of in SoliD onder leiding van Bert Slingerland