Huldiging jubilarissen

Chr. muziekvereniging Alblasserdam

Huldiging jubilarissen

Tijdens de algemene ledenvergadering werden 2 jubilarissen gehuldigd.

Jubilarissen Soli
Anita v/d Poel , Thea Noordzij en voorzitter David van Kwawegen

Anita v.d. Poel werd gehuldigd voor haar 25 jaar lidmaatschap van de vereniging.
Thea Noordzij werd gehuldigd voor 40 jaar lidmaatschap van Soli Deo Gloria.
Beide dames werden door voorzitter David van Kwawegen toegesproken en ontvingen het bij hun jubileum passende insigne van de Zuid-Hollandse bond van muziekverenigingen (ZHBM).

Anita v.d. Poel (25jaar lid)
Anita werd op 1 juli 1992 lid van de vereniging. Anita speelde Cornet en melodisch slagwerk bij de vereniging maar verruilde dit enkele jaren geleden voor de hoorn. Naast muzikaal is Anita ook bestuurlijk actief binnen de vereniging als drijvende kracht achter het organisatorische en secretariële deel van de vereniging. Als blijk van waardering ontving Anita de zilveren ZHBM insigne.

Thea Noordzij (40jaar lid)
Thea werd lid op 1 maart 1978 en mag gerust een verenigingsicoon genoemd worden. De lijst met activiteiten die Thea voor de vereniging gedaan heeft is namelijk zeer imposant. Thea maakte de opmars van het melodisch slagwerk binnen de vereniging mee en is al die jaren een zeer trouw lid geweest van de slagwerkafdeling van de vereniging, de huidige Melody Percussion Band.  Daarnaast was Thea gedurende 14 jaar de 2e voorzitter van de vereniging.