Music & Motion is uitverkocht

Chr. muziekvereniging Alblasserdam

Music & Motion is uitverkocht

Het TOP 2000 concert is UITVERKOCHT!

En daar zijn alle deelnemers natuurlijk hartstikke trots op!

Ruim 300 gasten komen 8 december naar Landvast voor een uniek muziekaal feestje.

Het Music & Motion; TOP 2000 in Concert

Met een ruime programmering gaan de leden van de Malletband, samen met de bandleden van Mashmerize en de DJ’s van DEEJAY4U een bijzonder concert neerzetten. Muziek uit de befaamde TOP 2000 passeren de revue in een gezellige ambiance van het TOP 2000 café.

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" onderaan de pagina dan bent u akkoord met deze instellingen. Kijk voor meer informatie bij onze privacyverklaring.

Sluiten