Theo Noordzij Ere-lid Soli

Chr. muziekvereniging Alblasserdam

Theo Noordzij Ere-lid Soli

Thea Noordzij is op 3 januari, tijdens de traditionele “Solibollenavond” benoemd tot ere-lid van de vereniging. Leuk detail is dat de Solibollenavond een initiatief van Thea zelf is geweest die jaren geleden in het leven is geroepen.

Overhandiging van de Oorkonde

Thea is inmiddels ruim 40 jaar lid van Soli en is naast het muziek maken bij de Melody Percussion Band al die jaren zeer actief geweest binnen onze vereniging. Thea kwam op haar 31e voor het eerst in aanraking met de muziekvereniging toen haar zoon Edwin lid werd van de toenmalige drumband. Thea besloot om zelf ook lid te worden.

Thea was gedurende 14 jaar bestuurslid van Soli in de functie van 2e voorzitter.  Thea was ook jarenlang betrokken bij de begeleiding van de jeugd, zowel op vrijdag bij de slagwerkers als op de dinsdagavond bij het opleidingsorkest. Ook heeft zij menig uur achter de naaimachine doorgebracht om de gehele vereniging van een passend uniform te voorzien. Thea was gedurende een groot aantal jaren de hoofdredacteur van het verenigingsblad “de Solist”.

Ondanks alle veranderingen en uitbreiding van de MPB in de afgelopen jaren bleef Thea de vereniging trouw en het is dan mooi om te zien dat Thea nog met zoveel inzet en enthousiasme mee kan doen.

Namens bestuur en leden mocht voorzitter David van Kwawegen als blijk van waardering  de oorkonde aan Thea overhandigen, behorende bij het ere-lidmaatschap van de vereniging.

Tags: , ,