Soli geeft buitenconcerten reeks “Soli in the City”.

Chr. muziekvereniging Alblasserdam

Soli geeft buitenconcerten reeks “Soli in the City”.

In de concertreeks “Soli in the city”, geeft ons fanfare orkest van Soli Deo Gloria a.s. zaterdag 29 juni vanaf 19.00uur een optreden in het Amfitheater van Alblasserdam.

Dit openlucht theater bevindt zich op de Dam nabij de sluis.

Het concert heeft als thema “Soli soleert”, hierbij komen de diverse instrumentgroepen van het fanfare orkest uitgebreid aan de beurt om zich te presenteren aan het publiek. Onder leiding van dirigent Jurgen Nab mag het publiek een gezellig uurtje lichte muziek in de sfeervolle ambiance van het centrum van Alblasserdam verwachten.

“Soli in the city” is de aftrap van het jubileumjaar van de vereniging. Op 24 juni bestond de vereniging precies 120 jaar. De volgende week op 6 juli van 14.00-16.30uur zal de Melody Percussion Band van de vereniging de concertreeks voortzetten op dezelfde locatie.

Bij slechte weersomstandigheden zullen de concerten verplaatst worden naar Landvast, informatie hierover wordt via de sociale media en website van de vereniging bekend gemaakt.  www.sdgalblasserdam.nl

Eerder optreden fanfareorkest in Amfitheater

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" onderaan de pagina dan bent u akkoord met deze instellingen. Kijk voor meer informatie bij onze privacyverklaring.

Sluiten