MPB geeft buitenconcert in reeks “Soli in the City”

Chr. muziekvereniging Alblasserdam

MPB geeft buitenconcert in reeks “Soli in the City”

In de concertreeks “Soli in the city”, zal De Melody Percussion Band van Soli Deo Gloria a.s. zaterdag 6 juli vanaf 14.00uur optreden in het Amfitheater van Alblasserdam. Dit openlucht theater bevindt zich op de Dam nabij de sluis.

Onder leiding van dirigent Theo Vet mag het publiek een gezellige middag met lichte muziek in de sfeervolle ambiance van het centrum van Alblasserdam verwachten.


De Melody Percussion Band is de slagwerk formatie van de vereniging die bestaat uit zowel gestemd als ongestemde slagwerkinstrumenten.

Ook zal die middag de jeugdslagwerkformatie SoliD onder leiding van Bert Slingerland acte de préséance geven. “Soli in the city” is de aftrap van het jubileumjaar van de vereniging. Op 24 juni bestond de vereniging precies 120 jaar.

Bij slechte weersomstandigheden zullen de concerten verplaatst worden naar Landvast, informatie hierover wordt via de sociale media en website van de vereniging bekend gemaakt.  www.sdgalblasserdam.nl

MPB olv Theo Vet
MPB in Amfitheater

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" onderaan de pagina dan bent u akkoord met deze instellingen. Kijk voor meer informatie bij onze privacyverklaring.

Sluiten