Snikheet concert Fanfareorkest

Chr. muziekvereniging Alblasserdam

Snikheet concert Fanfareorkest

In de concertreeks “Soli in the city” heeft ons fanfare orkest op zaterdagavond 29 juni een concert gegeven in het amfitheater in Alblasserdam. Met een gevoelstemperatuur van rond de 34 graden en een nog dapper schijnende zon was het voor het publiek bijna onmogelijk om plaats te nemen op de trappen van het amfitheater.

Onder de parasols van de nabijgelegen horeca was het wel goed toeven en kon het publiek luisteren naar het orkest wat zich door de warmte niet liet weerhouden van het spelen van een repertoire met lichte muziek waarbij de diverse instrumentgroepen aan bod kwamen om een solo te spelen. In het kader van “Soli Soleert” werd het een geslaagd concert.

Eerder die dag was Soli al aanwezig op de markt van de winkeliersvereniging Dam/Plantageweg. De vereniging maakte gebruik van het aanbod van de winkeliersvereniging om een promotiekraam te bemannen. Met de ludieke actie “blaas een toon op een instrument en ontvang een gratis suikerspin” wist Soli de nodige aandacht te vestigen op de kraam waar veel mensen gezellig even bleven “plakken”.

Fanfareorkest olv Jurgen Nab
Fanfareorkest in Amfitheater