Kaartverkoop Maestro Alblasserdam gaat van start

Chr. muziekvereniging Alblasserdam

Kaartverkoop Maestro Alblasserdam gaat van start

Zaterdag 9 november organiseert Soli in Landvast een “Maestro concert”. Tijdens dit concert zullen 4 bekende Alblasserdammers het in een muzikale strijd tegen elkaar opnemen. De maestro’s nemen de dirigeerstok ter hand en leiden het fanfare orkest van Soli door de muziekstukken heen.

Een deskundige jury, eveneens samengesteld uit bekend Alblasserdammers en de “echte” dirigent van het orkest beoordelen samen met het publiek de verrichtingen van de maestro’s.

De maestro’s die het tegen elkaar opnemen zijn: Burgemeester Jaap Paans, Wethouder Dorien Zandvliet, Hans Laheij (directeur Landvast) en Martijn Beekhof (directeur IKC de Twijn). De maestro’s krijgen de komende weken persoonlijke trainingen verzorgd door Ivo Kouwenhoven en oefenen met het orkest onder leiding van dirigent Jurgen Nab.

De kaartverkoop verloopt via de website van Landvast www.landvast.nl en start op 1 oktober. Kaarten kosten €15 p.st. in de voorverkoop.

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" onderaan de pagina dan bent u akkoord met deze instellingen. Kijk voor meer informatie bij onze privacyverklaring.

Sluiten