Maestro ontvangt baton en partituur

Chr. muziekvereniging Alblasserdam

Maestro ontvangt baton en partituur

Onze vrouwelijke deelneemster van Maestro Alblasserdam 2019, Dorien Zandvliet, heeft van Connie Lindhoud namens Soli haar baton en partituur ontvangen.

Maestro Dorien ontvangt van Connie Lindhoud haar baton en partituur.

Een baton, in de volksmond ook wel dirigeerstokje genoemd, wordt gebruikt om de maatsoort alsmede muzikale betekenis van het stuk aan te geven. Dat zijn bewegingen om bijvoorbeeld een orkest harder of zachter, sneller of langzamer te laten spelen.

Dorien wordt door Ivo Kouwenhoven gecoacht en krijgt dirigeerlessen om Soli door het programma heen te helpen.

Wij wensen Dorien veel succes met de voorbereidingen.

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" onderaan de pagina dan bent u akkoord met deze instellingen. Kijk voor meer informatie bij onze privacyverklaring.

Sluiten