Maestro’s bereiden zich voor op “Maestro Alblasserdam”

Chr. muziekvereniging Alblasserdam

Maestro’s bereiden zich voor op “Maestro Alblasserdam”

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het Maestro concert wat gehouden wordt op 9 november a.s.

4 bekende Alblasserdammers bereiden zich voor op een bijzonder concert.

Wethouder Dorien Zandvliet met haar baton en muziek

Burgemeester Jaap Paans, Wethouder Dorien Zandvliet, Landvast directeur Hans Laheij en School directeur Martijn Beekhof (IKC de Twijn) hebben inmiddels allemaal hun repetitie momenten met het orkest achter de rug.

Martijn Beekhof in actie met het orkest

 

Maestro Jaap Paans

Voor zowel het orkest als voor de maestro’s zijn het spannende tijden. Er is een belangrijke wisselwerking tussen orkest en dirigent. Net als bij de gelijknamige tv serie gaat dat vaak heel goed maar er zijn ook zeker hachelijke momenten!
Alle Maestro’s hebben tijdens het concert de leiding over 2 muziekstukken. Een modern werk en een klassieke ouverture. Na elk optreden zal de jury, bestaande uit 2 bekende Alblasserdammers en de vaste dirigent van het orkest punten toekennen voor het optreden van de maestro.

Ook voor het publiek is een belangrijke rol weggelegd. Het volume van het
applaus wordt ook omgezet in punten voor de maestro.
De verrichtingen van de maestro’s zullen in de zaal uitstekend te zien zijn door gebruik van professionele cameratechniek en projectie op het grote scherm.

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor dit concert, deze zijn verkrijgbaar via de kassa en website van Landvast (klik hier) . Tijdig reserveren is aanbevolen!

Kaarten kosten
15euro per persoon.

Het concert begint om 19.30uur.

Klik hier: Maestro’s stellen zich aan u voor.