Nieuwjaarsconcert Fanfareorkest

Chr. muziekvereniging Alblasserdam

Nieuwjaarsconcert Fanfareorkest

Op zaterdag 11 januari 2020 organiseert Soli, i.s.m. Landvast, het Alblasserdamse nieuwjaarsconcert.

Concert

Vanaf 15.15uur is iedereen van harte uitgenodigd om elkaar onder het genot van een door de vereniging aangeboden consumptie elkaar in een ongedwongen en gezellige sfeer te ontmoeten. Vanaf 15.30uur vullen de klanken van het fanfare orkest van Soli Deo Gloria o.l.v. dirigent Jurgen Nab de grote zaal van Landvast. De programmering bestaat dit jaar uit goed in het gehoor liggende muziek voor fanfareorkest en een knipoog naar het Weense Nieuwjaarsconcert.

Op het programma staan Musica Festiva, Nabucco, Canterbury Choral en als afsluiter speelt het fanfare orkest de bekende “Florentiner March”.

Fanfareorkest Olv Jurgen Nab

Jeugd

Ook de jeugd van opleidingsorkest Solide is deze middag van de partij. Samen met het fanfareorkest spelen zij “The story of King Arthur”.

Gezellige middag voor alle leeftijden

Het concert duurt een klein uurtje en is daarmee ook uitermate geschikt om kinderen kennis te laten maken met deze muziek. De toegang is gratis en het concert kenmerkt zich door “ontmoeting” en een gezellige sfeer. Het concert wordt gehouden in de grote zaal van Landvast, Haven 4 Alblasserdam.

Jubileumjaar
Soli Deo Gloria viert dit jaar het 120 jarig jubileum. Op 20 juni 2020 staat een groot Music & Motion concert gepland in Sporthal Blokweer.