Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden steunt SDG

Chr. muziekvereniging Alblasserdam

Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden steunt SDG

Soli is sinds begin 2019 gestart met het werven van gelden om aantal slagwerkinstrumenten te vervangen dan wel aan te vullen.

Daarvoor is o.a. ook de Rabobank aangeschreven om ons te helpen met een financiële impuls, en daar hebben zij gehoor aan gegeven!!

Daar zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee! Mede daardoor konden wij een 3 tal nieuwe instrumenten aanschaffen die hard nodig zijn om o.a. de jeugd door te laten stromen maar vooral ook om het huidige te vervangen wat heel hard nodig is. 

Vrijdag 14 februari, rond de klok van 20.00u, presenteert de Rabobank de nieuwe instrumenten tijdens de repetitie van de Melody Percussion Band. U bent daarbij natuurlijk van harte welkom om dit mooie moment met ons te vieren!

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" onderaan de pagina dan bent u akkoord met deze instellingen. Kijk voor meer informatie bij onze privacyverklaring.

Sluiten