Ook Soli sluit aan bij Zomerpaspoort 2020

Chr. muziekvereniging Alblasserdam

Ook Soli sluit aan bij Zomerpaspoort 2020

De zomervakantie ziet er dit jaar voor veel mensen anders uit. Veel gezinnen gaan niet op vakantie. Het ABC-team en Jeugdland Alblasserdam hebben daarom de krachten gebundeld en samen met o.a Soli het Zomerpaspoort Alblasserdam geïntroduceerd.

Je kunt tijdens de zomervakantie op een hele leuke en laagdrempelige manier kennis maken met muziek en de instrumenten.

Lijkt je dit wat? Doe dan mee en schrijf je in!

Klik op het Soli logo voor de data en info

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" onderaan de pagina dan bent u akkoord met deze instellingen. Kijk voor meer informatie bij onze privacyverklaring.

Sluiten