Soli doet weer mee aan het Zomerpaspoort!

Chr. muziekvereniging Alblasserdam

Soli doet weer mee aan het Zomerpaspoort!

Na het succes van vorig jaar organiseert het ABC-team ook dit jaar weer samen met Jeugdland Alblasserdam een zomerpaspoort! Veel Alblasserdamse partijen, waaronder ook Soli, hebben weer een divers aanbod met uitdagende activiteiten uit de kast getrokken. Met dit Zomerpaspoort kunnen kinderen van 4 tot en met 12 jaar en jeugd van 13 tot en met 18 jaar uit Alblasserdam een leuke, actieve zomervakantie geven van zaterdag 17 juli tot en met zaterdag 28 augustus.

Hieronder vind je activiteiten waaraan je mee kunt doen, klik op de links en je kunt je direct aanmelden!

Tot ziens bij een van deze leuke activiteiten!

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" onderaan de pagina dan bent u akkoord met deze instellingen. Kijk voor meer informatie bij onze privacyverklaring.

Sluiten