Music and Motion concerten geannuleerd

Chr. muziekvereniging Alblasserdam

Music and Motion concerten geannuleerd

Ook Soli heeft te maken met de reeds genomen maatregelen door de overheid. Omdat de maatregelen die nu gelden niet gunstig zijn, kan onze MPB zich artistiek niet goed voorbereiden op dit evenement en rest ons niet anders dan de keuze te moeten maken om de concerten te annuleren.

Dit vinden wij natuurlijk erg jammer en hopen dan ook op jullie begrip.

De leden en commissies gaan aan de slag om de concerten te verplaatsen naar medio april 2022. Dit natuurlijk onder voorbehoud van de geldende maatregelen die hopelijk snel meer mogelijkheden gaat bieden voor ons als vereniging.

Kijk voor meer info op de website van Music and Motion

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" onderaan de pagina dan bent u akkoord met deze instellingen. Kijk voor meer informatie bij onze privacyverklaring.

Sluiten