Soli is weer “in bedrijf”

Chr. muziekvereniging Alblasserdam

Soli is weer “in bedrijf”

We hebben de repetities en lessen weer op kunnen pakken, maar helaas kunnen we nog geen concerten en andere uitvoeringen organiseren onder de huidige maatregelen. Wel hebben diverse groepen al wel wat optredens gepland staan, zoals in april voor de malletband en fanfareorkest die nog een datum moeten prikken, zodat er toch gewerkt kan worden aan een repertoire.

Dat we weer onze mooiste hobby hebben kunnen oppakken is natuurlijk hartstikke mooi! We hopen dan ook dat we snel weer mooie optredens kunnen verzorgen.

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" onderaan de pagina dan bent u akkoord met deze instellingen. Kijk voor meer informatie bij onze privacyverklaring.

Sluiten