Concert Pelgrim Brass en fanfarorkest Soli

Chr. muziekvereniging Alblasserdam

Concert Pelgrim Brass en fanfarorkest Soli

Zaterdag 26 maart a.s. organiseert ons fanfareorkest i.s.m. Pelgrim Brass een prachtig concert. 

In het BeneVia muziekcentrum in Dordrecht geven zij samen, maar ook afzonderlijk, een uniek concert waarin schitterende werken ten gehore gebracht zullen worden.

Pelgrim Brass; “een eigenzinnig, creatief en toegankelijk koperkwintet” zoals zij zichzelf noemen bestaat uit twee trompettisten, een hoornist, een trombonist en een tubaist. Allemaal zijn zij klassiek geschoold. Dit koperkwintet is een van de weinige vaste koperkwintetten in Nederland. Dit betekent dan ook dat Pelgrim Brass perfect op elkaar ingespeeld is, concerten van hoge kwaliteit verzorgt en graag hun eigen programma’s maakt. Zo ook dus zaterdag 26 maart a.s.

Dit wilt u niet missen natuurlijk! Kaarten zijn te reserveren en te bestellen via deze link

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" onderaan de pagina dan bent u akkoord met deze instellingen. Kijk voor meer informatie bij onze privacyverklaring.

Sluiten