Geslaagd slagwerkconcert in Bergambacht

Chr. muziekvereniging Alblasserdam

Geslaagd slagwerkconcert in Bergambacht

Zaterdag 2 april j.l. was onze malletband te gast bij de malletband van muziekvereniging Excelsior Bergambacht. In zalencentrum de werd de gehele dag gerepeteerd en aansluitend hebben beide orkesten een optreden verzorgd, met als klap op de vuurpijl een gezamenlijk optreden.

Ook jeugd MPB “Sound & Fun” gaven hun eigen optreden. O.l.v. Theo Vet lieten zij horen en zien wat zij de afgelopen weken ingestudeerd hadden. Ook het publiek moest eraan geloven en moesten hun bijdrage leveren…… “OEH!!”

Al in de ochtend waren een aantal leden druk in de weer om al het slagwerk in te laden en naar Bergambacht te brengen. Onze eigen huischauffeur Max had een prachtige combinatie van Staay Food Group kunnen regelen zodat wij alles veilig konden vervoeren.

Na het uitladen en opbouwen was er tijd voor een repetitiemoment, even wennen aan het geluid in de zaal (toch altijd weer anders dan je eigen repetitieruimte).

Aansluitend had ook de MPB van Excelsior hun repetitiemoment.

Nadat de repetities afgewerkt waren, was het tijd voor een gezamenlijke maaltijd. Een lekker patatje met een snack en wat te drinken natuurlijk.

 

En dan was het eindelijk zover! Na lange tijd van beperkingen en lock-downs kon er weer muziek gemaakt worden, en dat ook nog eens voor een volle zaal met publiek!

Nadat de voorzitter van muziekvereniging Excelsior het concert opende, werd tevens bekend gemaakt dat deze avond in het teken staat rondom de gebeurtenissen in Oekraïne. Het publiek werd gevraagd gul te zijn d.m.v een gift te doneren aan giro 555.

Voorzitter Kees Bakker

 

Optreden MPB Excelsior Bergambacht, o.l.v. Theo Vet

 

Sound & Fun (Bergambacht), o.l.v. Theo Vet

 

MPB Soli Deo Gloria Alblasserdam, o.l.v. Theo Vet

 

Finale beide MPB’s o.l.v. Theo Vet