Soli en Pelgrim Brass treden op

Chr. muziekvereniging Alblasserdam

Soli en Pelgrim Brass treden op

Muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam is weer volop actief. Na het opheffen van de laatste coronamaatregelen is het weer mogelijk om concerten met publiek te organiseren.

Voor het eerste concert van dit jaar werd door het fanfare orkest uitgeweken naar het BeneVia muziekcentrum in Dordrecht. Ook het 5 koppig koperensemble Pelgrim Brass werkte mee aan dit concert. De fanfare van Soli en het “eigenzinnige” brass kwintet traden zowel afzonderlijk als gezamenlijk op en maakte er een waar muzikaal feestje van.

 
 

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" onderaan de pagina dan bent u akkoord met deze instellingen. Kijk voor meer informatie bij onze privacyverklaring.

Sluiten