Sla je Slagcup een succes!

Chr. muziekvereniging Alblasserdam

Sla je Slagcup een succes!

In 2019 wist de Melody Percussion Band van muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam in Klarenbeek de prestigieuze Sla Je Slag Cup in de wacht te slepen. Het Sla Je Slag evenement is een landelijke wedstrijd voor slagwerkgezelschappen die als voorwaarde heeft dat de winnaar de volgende editie moet organiseren.

De coronacrisis zorgde er voor dat de volgende editie even op zich moest laten wachten maar op 15 oktober was het dan eindelijk zo ver. Soli organiseerde in Landvast de Sla Je Slag Cup met een sterk deelnemersveld vanuit het hele land.

Een deskundige jury bestaande uit Ria Kornet en Anno Appelo beoordeelde de optredens van de 9 deelnemende slagwerkformaties. Aan het einde van de middag werd duidelijk dat de Sla Je Slag Cup 2022 werd gewonnen door Veldhovens Muziekkorps uit Veldhoven olv Paul van Lokven met een totaal van 88.30 punten. De Melody Percussion Band van Soli deed zelf niet mee aan het evenement maar de jeugdslagwerkformatie “SoliD” onder leiding van Bert Slingerland wel. Zij behaalden 81.10 punten en eindigde daarmee als 5e van de dag.

 

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" onderaan de pagina dan bent u akkoord met deze instellingen. Kijk voor meer informatie bij onze privacyverklaring.

Sluiten