Soli meets…. Lunette

Chr. muziekvereniging Alblasserdam

Soli meets…. Lunette

Soli meets….. Lunette, een unieke samenwerking tussen ons fanfareorkest en saxofoonkwartet Lunette, bestaande uit 4 getalenteerde muzikanten. Deze unieke samenwerking vind plaats op zaterdag 1 april a.s. in SCC Landvast te Alblasserdam.

Wie zijn Lunette?

Opgericht in 2016 aan het ArtEZ conservatorium, Zwolle. Vier jonge artistieke dames die een passie delen, een vuur van binnenuit voor muziek. Hun verschillende karakters vullen elkaar perfect aan en maken er een dynamische groep van. De afgelopen jaren hadden ze een aantal interessante masterclasses, (internationale) concerten en uitdagende projecten. Ze werken met verschillende muzikanten, dansers, componisten en acteurs. De diversiteit van het project houdt hen scherp en stimuleert hen om door te gaan.

Voor dit evenement zijn kaarten te reserveren via de volgende link, klik op onderstaande eventposter:

Tags: , , ,

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies" om u de beste surfervaring mogelijk te maken. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" onderaan de pagina dan bent u akkoord met deze instellingen. Kijk voor meer informatie bij onze privacyverklaring.

Sluiten