Music and Motion ™ 2020 – Jubileumeditie SDG

Chr. muziekvereniging Alblasserdam

2019,  het jaar dat Soli 120 jaar bestond! Dit hadden we graag willen vieren met een groots feestje in de sporthal.

Helaas is door de uitbraak van het coronavirus het hele land plat gelegd. Maar ook de culturele sector is stil komen te liggen en daarmee dus ook de gehele voorbereiding naar dit concert.

20 juni 2020 had een mooi feestje moeten worden, echter hebben we dit moeten annuleren. Exacte datum volgt nog, het wordt ieder geval georganiseerd in 2024 (125 jarig bestaan Soli). Tevens is de financiële garantie op dit moment ook erg onzeker.

Wij wensen u allemaal een goede gezondheid namens ons allen! Dat is voor nu het belangrijkst.

 


Het muzikaal jaar zit vol met (muzikale) activiteiten en als klap op de vuurpijl wordt het jubileumjaar afgesloten met een waar feestje met een bekende Nederlandse artiest.

Onder de noemer; Music and Motion™ organiseerde Soli al meermalen een waar muzikaal festijn in Alblasserdam. Onlangs gaf onze Melody Percussion Band een TOP 2000 feest samen met een band en DJ. En in 2010 was Pia Douwes te gast wat een geweldig mooi feestje was!

Dat feestje gaan we weet vieren, wanneer? Zaterdag 20 juni in Sporthal Blokweer. De Sporthal zal weer omgetoverd worden tot een concertzaal waar Ahoy een puntje aan kan zuigen 🙂 (dat vinden wij dan natuurlijk… )

Dit jaar is René van Kooten te gast als grote bekende artiest. Hij zal met beide orkesten (Fanfare en Melody Percussion Band) diverse nummers ten gehoren brengen.

René van Kooten

Ook Cover- en mashupband Mashmerize is weer van de partij! Zangeres van de band, Marjet Duister, zingt deze avond ook een duet begeleid door de orkesten.

Mashmerize

Klik op >HIER< voor meer info en ticket verkoop.