Soli Klassiek

Chr. muziekvereniging Alblasserdam

Soli Klassiek

Dit ensemble bestaat uit ongeveer acht ambitieuze leden van de vereniging. Er wordt gewerkt in een zo vast mogelijke bezetting zodat het ensemble goed op elkaar ingespeeld is.

Oprichting
Al langer bestond er het idee om een klein ensemble op te richten naast de talrijke andere onderdelen van de vereniging. Ook de vraag vanuit diverse organisaties en particulieren naar dergelijke optredens neemt de laatste tijd toe. Soli-klassiek kan gezien worden als de serieuze tegenhanger van feestorkest “De Vrolijke Noot” wat eveneens tot deze vereniging behoord.

Samenstelling
De bezetting van Soli-klassiek bestaat uit 8 gepassioneerde en ervaren muzikanten die in staat zijn om hoogwaardige klassieke muziek te spelen welke bestaat uit 4 tot 8 verschillende stemmen.
Instrumentaal bestaat Soli-Klassiek uit 3 trompetten, hoorn, bas en 3 trombones.
Soli Klassiek speelt bekend klassiek repertoire wat makkelijk in het gehoor ligt en wat door het grote publiek gewaardeerd wordt. Omdat de repertoireopbouw nog groeiende is kan het ensemble ook gemakkelijk aan de wens van de opdrachtgever voldoen.

Soli Klassiek tijdens Amfival

Boekingen
De muzikanten van Soli Klassiek hebben veel plezier in het musiceren en willen ook graag uw feest, (bedrijfs)presentatie, opening of bijeenkomst in de juiste sfeer brengen. Voor boekingen en meer informatie is het mailadres info@sdgalblasserdam.nl beschikbaar.